Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50€
 

Blog

Speciality Καφές Στο Γραφείο Από Την Roasters Kolektiva

Speciality Καφές Στο Γραφείο Από Την Roasters Kolektiva

Στις μέρες μας, ένα μεγάλο μέρος της καθημερινότητας μας το περνάμε στο εργασιακό μας περιβάλλον, παρέα με τους ανθρώπους που συνεργαζόμαστε και συνυπάρχουμε για αρκετές ώρες καθημερινά. Ο καφές στο γραφείο εκτός από το απαραίτητο διάλειμμα και το μέσο που θα συμβάλλει στην τόνωση και την αναζωογόνηση της σκέψης, συχνά αποτελεί και τον τρόπο με τον οποίο θα επιτευχθεί το χτίσιμο ισχυρότερων σχέσεων στην ομάδα, η αφορμή για να χαλαρώσει ο κάθε εργαζόμενος από τους συχνά απαιτητικούς ρυθμούς και το στοιχείο που θα είναι παρών για να καλύψει την αίσθηση της γεύσης σε ένα meeting ή ένα brainstorming.

Έτσι λοιπόν, είναι σαφές πως ένα ποιοτικό φλιτζάνι καφέ μπορεί να αναβαθμίσει όλες τις παραπάνω καθημερινές στιγμές σε ένα γραφείο, ενισχύοντας παράλληλα και την κοινωνική διάσταση του χώρου εργασίας.

Στην Roasters Kolektiva, θα βρείτε μία πληθώρα επιλογών με single origin καφέδες και specialty blends που μπορούν να προσφέρουν την απόλυτη γευστική εμπειρία παρέχοντας στην ομάδα σας το γευστικό φλιτζάνι καφέ που αναζητούν οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας. Οι καφέδες που φέρουν την υπογραφή μας, έχουν επιλεχθεί μετά από ταξίδια που πραγματοποιούμε στις φάρμες των παραγωγών, έχουν καβουρδιστεί με απόλυτο σεβασμό στην πρώτη ύλη και τα χαρακτηριστικά τους και έτσι το τελικό ρόφημα, αποτυπώνει την ιστορία της χώρας προέλευσης τους. Κάθε γουλιά είναι και ένα γευστικό ταξίδι από την Λατινική Αμερική, μέχρι την καρδιά της Αφρικής.

Μερικές από τις single origin επιλογές που σίγουρα θα λατρέψει η ομάδα σας

Trip to Brazil #Toucan

Ένας single origin καφές από την Βραζιλία, ποικιλίας Yellow Bourbon, ήπιος σε οξύτητα, ο οποίος θα σας θυμίσει νότες από πυρηνόκαρπα φρούτα, δαμάσκηνα και καραμέλα.

Trip to Guatemala #Maria

Σε αυτόν τον εξαιρετικό, single origin καφέ από την καρδιά της Κεντρικής Αμερικής, ποικιλίας Red Bourbon, μέτριας οξύτητας, συναντάμε φρουτώδη και λουλουδένια αρώματα. Σε κάθε ρόφημα που θα παρασκευάσετε θα αναγνωρίσετε νότες από δαμάσκηνο, σταφίδα, εσπεριδοειδή, σοκολάτα γάλακτος και καραμέλα.

Trip to Ethipia #Rhino

O #Rhino, είναι ένας επίσης άριστης ποιότητας μονοποικιλιακός καφές που προέρχεται από την ηλιόλουστη Αιθιοπία και σε κάθε γουλιά του αναδύουν νότες λουλουδιών, δαμάσκηνου και lime. Είναι μία φανταστική επιλογή για όσους αγαπούν τις πιο ζωηρές οξύτητες στον καφέ τους.

Αλλά και τα specialty blends μας

The Explorer

O Explorer είναι ένα εξαιρετικής ποιότητας specialty blend από χώρες της Κεντρικής και Νότιας Αμερικής, μέτριας οξύτητας και παράλληλα πλούσιος σε γλυκύτητα. Στον συγκεκριμένο καφέ συναντάμε νότες ξηρών καρπών, μπαχαρικών και αποξηραμένων φρούτων.

The Passenger

Μία ακόμη ιδανική επιλογή, είναι ο Passanger, ένα μοναδικό χαρμάνι καφέ από τη Βραζιλία. Οι εκλεκτοί του κόκκοι από διάφορες ποικιλίες καφέ, παρασκευάζουν εξαιρετικά ροφήματα, άριστης ποιότητας στα οποία θα αναγνωρίσουμε νότες από ξηρούς καρπούς, σοκολάτα γάλακτος και σταφίδα.

Η ομάδα μας είναι πάντα διαθέσιμη για να σας κατευθύνει να κάνετε την επιλογή, που θα εξυπηρετεί απόλυτα τις ανάγκες σας και θα ταιριάξει άρτια στην ομάδα σας.

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας στο team@roasters-kolektiva.com ή εναλλακτικά καλέστε μας στο +30 2321 402010.