Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50€
 

INTRODUCTION TO COFFEE

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ

Η «εισαγωγή στον καφέ» είναι ένα ιδανικό μάθημα για όποιον κάνει τα πρώτα του βήματα στη βιομηχανία του καφέ ή όποιον ενδιαφέρεται για το υπέροχο αυτό ρόφημα. Χαρτογραφεί την πορεία του καφέ από τον τόπο προέλευσής του στην Αιθιοπία μέχρι το κύριο αγαθό που εκατομμύρια ανθρώπων ανά τον κόσμο απολαμβάνουν σήμερα.

Από την καλλιέργεια των «κερασιών», τη ξήρανση, το καβούρδισμα, την παρασκευή και τέλος την κατανάλωση, η ενότητα αυτή μελετά τη διαδικασία παραγωγής καφέ. Η ενότητα αυτή περιλαμβάνει δοκιμή δειγμάτων καφέ (coffee cupping), το οποίο σας επιτρέπει να γευτείτε τα διάφορα αρώματα καφέ που προσφέρονται.

SCA COFFEE SKILLS PROGRAM

Γνώση για κάθε στάδιο της καριέρας σας

Η SCA παρουσιάζει το νέο ενοποιημένο εκπαιδευτικό της πρόγραμμα, το οποίο περιλαμβάνει την εκπαίδευση στις ακόλουθες ειδικότητες της βιομηχανίας καφέ:

  • Introduction to Coffee
  • Barista Skills
  • Brewing
  • Green Coffee
  • Sensory Skills
  • Roasting

Το σύνολο αυτών των εξειδικευμένων ενοτήτων είναι γνωστό ως SCA Coffee Skills Program. Η κάθε ενότητα διδάσκεται σε τρία επίπεδα γνώσης και δεξιοτήτων: Foundation, Intermediate και Professional.

Το Coffee Skills Program της SCA είναι το αποτέλεσμα συνεργατικής εργασίας μεταξύ επαγγελματιών τόσο από τις αμερικανικές όσο και από τις ευρωπαϊκές Specialty Coffee Associations- που μεταξύ άλλων περιλαμβάνουν τις Επιτροπές Pathway της SCAA και γκρουπ από το European Coffee Diploma System Creator της SCAE.

SCA

Μάθετε περισσότερα για τον SCA και ενημερωθείτε για τις δράσεις του:

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ενημερωθείτε για τις ημερομηνίες των προγραμματισμένων σεμιναρίων μας και κλείστε τη θέση σας τώρα:

    REGISTER

    Εγγραφείτε στην κοινότητα της SCA και αποκτήστε τον δικό σας κωδικό SCA: