Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50€
 

Blog

H ROASTERS KOLEKTIVA ΣΤΗΝ HOTELIA 2018

Η Roasters Kolektiva συμμετέχει στην Hotelia 2018!
Η Hotelia αναδεικνύει τις εξελίξεις και όλες τις τάσεις που διαμορφώνονται σε ελληνικό και παγκόσμιο επίπεδο στους κλάδους της φιλοξενίας, της εστίασης και της καφεστίασης. Με τον αριθμό επισκεπτών να ξεπερνά τους 20,000 το 2017, η Hotelia αποτελεί πλέον σημείο αναφοράς για την σύγχρονη επιχείρηση horeca έλκοντας την προσοχή όχι μόνο των Ελλήνων, αλλά και επαγγελματιών από το εξωτερικό, Η Roasters Kolektiva θα βρίσκεται εκεί να σας υποδεχτεί και να σας μυήσει στην δική της φιλοσοφία, στο περίπτερο 12-stand 5.
Hotelia-Philoxenia 2018
9-11 Νοεμβρίου, Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης
Ωράριο Λειτουργίας: 10:00 – 20:00
All About Café 2018

Το «All About Café» της Hotelia είναι μια πρωτότυπη και καινοτόμα ενότητα αφιερωμένη στην τέχνη της δημιουργίας καφέ. Η ενότητα αυτή αντικατοπτρίζει το αισθητικό ύφος, τη φαντασία, τη δημιουργικότητα και την προσφορά ξεχωριστών εμπειριών. Φέτος η ειδική αυτή ενότητα της έκθεσης Hoteliaθα εστιάσει στην εξέλιξη και την κουλτούρα του καφέ στις ημέρες μας και πιο συγκεκριμένα θα αποτελείται από τις παρακάτω υποενότητες:

  • All About Café – The Workshops, εδώ το highlight θα είναι τα παράλληλα σεμινάρια με καταξιωμένους baristas
  • All About Café – The Cup Tasting Spot, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο θα παρουσιαστούν είδη καφέ από διάφορες χώρες δίνοντας τη δυνατότητα στον επισκέπτη να ανακαλύψει τα γευστικά τους χαρακτηριστικά με τη διαδικασία της γευσιγνωσίας (cup tasting).
  • Latte Art Throwdown Competition. Γιατί όποτε συγκεντρώνονται οι barista είναι βέβαιο ότι θα παρακολουθήσετε μια επίδειξη της τέχνης του Latte, μέσα από ένα φιλικό διαγωνισμό δεξιοτεχνίας.

Η Roasters Kolektiva έχει την χαρά να συμμετάσχει και στην φετινή διοργάνωση του All About Café με ομιλίες από τα μέλη της καθώς και παρουσιάσεις εκλεκτών καφέδων στο Cup Tasting Spot.