Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50€
 

Blog

Cappuccino: Η τέλεια συνταγή για να το απολαμβάνεις όποια στιγμή θέλεις - Roasters Kolektiva

Cappuccino: Η τέλεια συνταγή για να το απολαμβάνεις όποια στιγμή θέλεις

Στον κόσμο του καφέ, το Cappuccino αποτελεί την πιο αγαπημένη και δημοφιλή επιλογή όσων προτιμούν να απολαμβάνουν τον καφέ τους με γάλα. Το βελούδινο αφρόγαλα όταν συνδυάζεται αρμονικά με ένα espresso άριστης ποιότητας δημιουργούν αδιαμφισβήτητα ένα αποτέλεσμα που είναι ικανό να απογειώσει την καθημερινότητά μας.
Στο 6ο επεισόδιο της σειράς Home Barista, σας παρουσιάζουμε την απόλυτη συνταγή για να απολαμβάνεται το τέλειο καπουτσίνο στο σπίτι σας, κάθε στιγμή που το επιθυμείτε. Το μυστικό πίσω από ένα καλό καπουτσίνο βρίσκεται στην εκτέλεση κάθε βήματος με ακρίβεια και στην επιλογή φυσικά ενός πολύ ποιοτικού καφέ της προτίμησής σας. Για την συγκεκριμένη συνταγή, εμείς επιλέξαμε την Morelia, έναν single origin καφέ από το Μεξικό που σε κάθε γουλιά διακρίνονται εύκολα νότες από καραμέλα, βανίλια, καστανή ζάχαρη και εσπεριδοειδή και αποτελεί ιδανική επιλογή για τα ροφήματα που απαιτούν την παρουσία γάλακτος.
Μπορείτε να βρείτε τον single origin καφέ Trip to Mexico #Morelia  εδώ:
Για την συγκεκριμένη συνταγή θα χρειαστείτε:
  1. 20 gr φρεσκοαλεσμένο καφέ
  2. Νερό για την εκχύλιση του εσπρέσο
  3. 150 gr γάλα πλήρες
Το 6ο επεισόδιο της σειράς Home Barista αποτελεί για όλους, μία υπενθύμιση σχετικά με το πόσα πολλά μπορούμε να εξερευνήσουμε γύρω από τον κόσμο του καφέ, ακόμα και από την άνεση του σπιτιού μας.
Καλή επιτυχία!
  • Trip to Mexico #Morelia

    13.00

Δείτε αναλυτικά τη συνταγή εδώ: