Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50€
 

BREWING

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ

Brewing

Μάθετε τα πάντα σχετικά με όλες τις μεθόδους παρασκευής καφέ και με τις μεταβλητές εκχύλισης που επηρεάζουν την ποιότητα των προϊόντων. Η ενότητα Brewing παρέχει πρακτική μάθηση σε προφίλ άλεσης, μεθόδους εκχύλισης, μέτρηση της έντασης του καφέ και την καταγραφή της εκχύλισης του.

Η ενότητα Brewing μπορεί να διδαχθεί σε τρία διαφορετικά επίπεδα:

 1. Βασικό (Foundation): Το επίπεδο Foundation παρέχει μια εισαγωγή στην φιλοσοφία της κάθε ενότητας και είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να πάρετε μια εικόνα που θα σας βοηθήσει να αποφασίσετε αν θέλετε να συνεχίσετε σε ανώτερο επίπεδο. Το επίπεδο Foundation δεν απαιτεί προηγούμενη εμπειρία. Τα μαθήματα σε αυτό το επίπεδο διαρκούν συνήθως 1 ημέρα.
 2. Ενδιάμεσο (Intermediate): Το επίπεδο Intermediate είναι κατάλληλο αν είστε ήδη μέλος του κλάδου, εργάζεστε στον τομέα του καφέ, και έχετε γνώση των βασικών δεξιοτήτων. Η επαγγελματική εμπειρία συνιστάται σε αυτό το επίπεδο. Οι υποψήφιοι είναι επιθυμητό να έχουν ολοκληρώσει το Foundation επίπεδο της εκάστοτε ενότητας πριν επιχειρήσουν το Intermediate επίπεδο. Τα μαθήματα σε αυτό επίπεδο διαρκούν συνήθως 2 ημέρες.
 3. Επαγγελματικό (Professional): Το επίπεδο Professional είναι κατάλληλο αν θέλετε να αποκτήσετε εξειδικευμένες γνώσεις σε υψηλό επίπεδο στο αντικείμενό σας.  Εκτεταμένη σχετική εμπειρία συνιστάται πριν επιχειρήσετε αυτό το επίπεδο. Οι υποψήφιοι πρέπει απαραίτητα να έχουν ολοκληρώσει το Intermediate επίπεδο της εκάστοτε ενότητας πριν επιχειρήσουν το Professional επίπεδο. Τα μαθήματα σε αυτό το επίπεδο διαρκούν συνήθως 2-3 ημέρες.

SCA COFFEE SKILLS PROGRAM

Γνώση για κάθε στάδιο της καριέρας σας

Η SCA παρουσιάζει το νέο ενοποιημένο εκπαιδευτικό της πρόγραμμα, το οποίο περιλαμβάνει την εκπαίδευση στις ακόλουθες ειδικότητες της βιομηχανίας καφέ:

 • Introduction to Coffee
 • Barista Skills
 • Brewing
 • Green Coffee
 • Sensory Skills
 • Roasting

Το σύνολο αυτών των εξειδικευμένων ενοτήτων είναι γνωστό ως SCA Coffee Skills Program. Η κάθε ενότητα διδάσκεται σε τρία επίπεδα γνώσης και δεξιοτήτων: Foundation, Intermediate και Professional.

Το Coffee Skills Program της SCA είναι το αποτέλεσμα συνεργατικής εργασίας μεταξύ επαγγελματιών τόσο από τις αμερικανικές όσο και από τις ευρωπαϊκές Specialty Coffee Associations- που μεταξύ άλλων περιλαμβάνουν τις Επιτροπές Pathway της SCAA και γκρουπ από το European Coffee Diploma System Creator της SCAE.

SCA

Μάθετε περισσότερα για τον SCA και ενημερωθείτε για τις δράσεις του:

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ενημερωθείτε για τις ημερομηνίες των προγραμματισμένων σεμιναρίων μας και κλείστε τη θέση σας τώρα:

  REGISTER

  Εγγραφείτε στην κοινότητα της SCA και αποκτήστε τον δικό σας κωδικό SCA: