Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

Παναγιώτης Ματζιούνης

Ιδιοκτήτης, Roast Master

Μεγαλωμένος στις Σέρρες, από οικογένεια καφεκοπτών, ο Παναγιώτης σε μικρή ηλικία ακόμα ερωτεύτηκε τον καφέ. Εμπνευστής της Roasters Kolektiva, είναι ο βασικός υπεύθυνος για την επιλογή της πρώτης ύλης, το roasting, την αξιολόγηση του προϊόντος, και κάθε στάδιο της παραγωγικής διαδικασίας.

Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, ήμουν δίπλα σε ένα ψηστήρι και μάζευα πεσμένα σπυράκια καφέ. Ο παππούς μου, μου έλεγε: για κάθε κόκκο θα σου δίνω μια δραχμή.

Τον Οκτώβριο του 2017, ο Παναγιώτης κέρδισε τον τίτλο του Καλύτερου Coffee Roaster στο 1ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Coffee Roasting, μια διάκριση που του έδωσε το εισιτήριο για να εκπροσωπήσει την χώρα μας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Roasting 2017 στην Κίνα.

Σωκράτης Παντσιώτης

Υπεύθυνος Τεχνικού Τμήματος

Με πτυχίο Τεχνικού Αερίων Καυσίμων και με μεγάλη εμπειρία στα θερμοϋδραυλικές εγκαταστάσεις, ο Σωκράτης κατάφερε να συνδυάσει τις εξειδικευμένες γνώσεις του με την αγάπη του για τον καφέ, αναλαμβάνοντας τον τεχνικό και ποιοτικό έλεγχο της παραγωγής μας.

Βασίλης Χουλιούμης

Υπεύθυνος Παραγωγής

Mέλος της Kolektiva από την ίδρυσή της, με ειδικότητα του την παραγωγή και συσκευασία του καφέ, και προϋπηρεσία barista, ο Βασίλης είναι ο υπεύθυνος για το ολόφρεσκο αποτέλεσμα που παραλαμβάνετε στις σακούλες Roasters Kolektiva.

Γιώργος Μανώλης

Υπεύθυνος Υποκαταστήματος Κατερίνης

Με πολλά χρόνια εμπειρίας σε χώρους εστίασης-καφέ και τεχνικές γνώσεις στο κομμάτι του εξοπλισμού, ο Γιώργος ανέλαβε το 2017 το υποκατάστημα της Roasters Kolektiva στην Κατερίνη, πάντα έτοιμος να παρουσιάσει τα προϊόντα μας και να καλύψει όλες σας τις απορίες.

Καλλιοπη Δρογαλα

Υπεύθυνη Marketing και Επικοινωνιών

Με σπουδές στα αντικείμενα του Marketing και των Οικονομικών, και προηγούμενη εμπειρία στην επιχειρηματική ανάπτυξη, η Καλλιόπη ανέλαβε την θέση της υπεύθυνης marketing και επικοινωνιών το 2017 και ασχολείται με την διαχείριση του brand μας.

ΠΟΠΗ ΒΟΥΔΟΥΡΗ

Υπεύθυνη Λογιστηρίου

Mέλος της Kolektiva από την ίδρυσή της, και με εμπειρία στην διαχείριση και την οργάνωση, η Πόπη είναι υπεύθυνη για την αποτελεσματική οργάνωση και τον συντονισμό όλων των ενεργειών του λογιστηρίου καθώς και της εύρυθμης λειτουργίας της Kolektiva.

ΤΑΣΟΣ ΚΟΔΕΛΛΑΣ

Εκπαιδευτής SCA

Πιστοποιημένος εκπαιδευτής της SCA και με μεγάλη εμπειρία και καταξίωση στον χώρο του καφέ στην χώρα μας, ο Τάσος έχει αναλάβει την οργάνωση των εκπαιδευτικών προγραμμάτων μας ενώ παράλληλα συμμετέχει στον ποιοτικό έλεγχο και αξιολόγηση των προϊόντων μας.

Μηνάς Πρόβατος

Υπεύθυνος Εκπαίδευσης

Με περισσότερα από 10 χρόνια εμπειρίας σε χώρους εστίασης-καφέ και με προηγμένες γνώσεις barista, ο Μηνάς ανέλαβε το 2018 τα εκπαιδευτικά προγράμματα της Kolektiva σχετικά με την παραγωγή των ροφημάτων καφέ καθώς και τον ποιοτικό έλεγχο της λειτουργίας των καταστημάτων.

Κωνσταντίνος Φελέκης

Επαγγελματίας Barista

Ο πιο πρόσφατος συνεργάτης μας, καθώς εντάχθηκε στην ομάδα μας το 2018. Με το πάθος του για τον καφέ, τις πολύτιμες γνώσεις του, την μεγάλη του εμπειρία αλλά και τις διακρίσεις του στο χώρο, ο Κωνσταντίνος έχει αναλάβει την ανάπτυξη της Kolektiva στις περιοχές της Ανατ. Μακεδονίας και Θράκης.