Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50€
 

Blog

2 ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ COFFEE ROASTING

Το δεύτερο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Coffee Roasting στο Athens Coffee Festival 2018.
Στο πλαίσιο του Athens Coffee Festival 2018, ο SCA Greece διοργανώνει το 2o Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Roasting. Έντεκα  συνολικά διαγωνιζόμενοι από όλη την Ελλάδα θα προσπαθήσουν να διακριθούν στο απαιτητικό τερέν του coffee roasting και ο πήχης είναι ιδιαίτερα ψηλά.
Το πανελλήνιο πρωτάθλημα ξεκινά Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου και θα διαρκέσει 4 ημέρες, έως την 1 Οκτωβρίου όπου και θα ανακοινωθεί ο πανελλήνιος πρωταθλητής. H Roasters Kolektiva εκπροσωπείται από 2 μέλη της, τον Παναγιώτη Ματζιούνη, περσινό πανελλήνιο πρωταθλητή roasting, και τον Τάσο Κοδέλλα.
Ο νικητής της διοργάνωσης θα μας μας εκπροσωπήσει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Coffee Roasting 2018 που θα πραγματοποιηθεί στο Ρίμινι της Ιταλίας από τις 19 έως τις 23 Ιανουαρίου 2019, στα πλαίσια της έκθεσης Sigep Rimini.

Σημειώνεται πως το Athens Coffee Festival έχει μεταθέσει την έναρξή του από το Σάββατο στην Κυριακή, 30 Σεπτεμβρίου, λόγω καιρικών συνθηκών, και θα διαρκέσει έως την Τρίτη, 2 Οκτωβρίου. Αντίθετα, το πρόγραμμα του Πρωταθλήματος θα κυλήσει χωρίς αλλαγές στις ημερομηνίες.

2nd Hellenic Roasting Championship, 28/9-1/10, Αίθουσα D7, Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων-Γκάζι