Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50€
 

Blog

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ BREWING FOUNDATION 28 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

Εισαγωγή στις Τεχνικές Brewing

Οι τεχνικές brewing γίνονται ολοένα και πιο δημοφιλείς, τόσο στους επαγγελματίες baristi όσο και στους οικιακούς χρήστες. Οι δυνατότητες ελέγχου κάθε μεταβλητής στη διαδικασία εκχύλισης επιτρέπουν την δημιουργία μιας κούπας που ταιριάζει ακριβώς στις προτιμήσεις μας και υπογραμμίζουν τον μοναδικό χαρακτήρα του κάθε καφέ. Αυτή η νέα τάση προκάλεσε τη δημιουργία αρκετών νέων μεθόδων και συσκευών brewing, αλλά και την εξέλιξη παλαιότερων.

Στις 28 Ιανουαρίου, η Roasters Kolektiva σε συνεργασία με τον πιστοποιημένο εκπαιδευτή της SCA, Αναστάσιο Κοδέλλα, σας εισάγουν στην τέχνη του brewing και σας ξεναγούν στα μυστικά των μεθόδων εκχύλισης καφέ. Το σεμινάριο διάρκειας 7 ωρών θα λάβει χώρα στο εκπαιδευτικό κέντρο της Roasters Kolektiva στις Σέρρες, ώρα 10:00 π.μ. Οι συμμετέχοντες, μετά από την επιτυχή γραπτή και πρακτική τους εξέταση, θα παραλάβουν πιστοποιημένο πτυχίο της SCA.

Ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος και η κράτηση είναι απαραίτητη.

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά στο +30 2321 402010 ή μέσω της φόρμας επικοινωνίας μας.