Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50€
 

Blog

Η ROASTERS KOLEKTIVA ΣΤΗΝ WORLD OF COFFEE 2018

Η Kolektiva ταξιδεύει στο Άμστερνταμ και στην World of Coffee 2018!

Επιλέγοντας κάθε Ιούνιο μια διαφορετική ευρωπαϊκή πόλη, το World of Coffee αποτελεί πλέον μια σημαντική διοργάνωση για τους επαγγελματίες του καφέ παγκοσμίως. Ένα event της SCA, το οποίο έχει  υπερδιπλασιαστεί σε μέγεθος τελευταία χρόνια, ξεκινώντας από 3.000 επισκέπτες και 45 εκθέτες και φτάνοντας σε 6.800 επισκέπτες και 240 εκθέτες σε μόλις 5 χρόνια. Για ακόμη μία χρονιά, φέτος την έκθεση θα πλαισιώσουν εταιρείες-ηγέτες στην παραγωγή, επεξεργασία και εξοπλισμό του κλάδου του καφέ.

Κατά τη διάρκεια του World of Coffee 2018, θα λάβει χώρα το World Barista Championship 2018. Φέτος, 55 εθνικοί πρωταθλητές Baristi από όλον τον πλανήτη θα  λάβουν μέρος στην διοργάνωση και θα διεκδικήσουν  τον τίτλο του Παγκόσμιου Πρωταθλητή.

Η Roasters Kolektiva δίνει το παρόν σε ακόμη μια διεθνή διοργάνωση, και ανυπομονεί να σας ταξιδέψει σε αρώματα και γεύσεις της Κεντρικής Αμερικής, της Costa Rica, και όχι μόνο. Σας περιμένουμε την Πέμπτη, 21/6, από τις 14:00 έως τις 16:00 στο booth F29 της Sintercafé για να απολαύσουμε μαζί για ακόμη μια φορά μοναδικούς καφέδες.