Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50€
 

Blog

ΑΡΩΜΑΤΑ COSTA RICA ΑΠΟ ΤΗΝ KOLEKTIVA ΣΤΟ WOC 2018

Χιλιάδες επαγγελματίες του καφέ συγκεντρώθηκαν στο Άμστερνταμ την προηγούμενη εβδομάδα για το World of Coffee (WOC), τη μεγαλύτερη εμπορική έκθεση του κλάδου στην Ευρώπη, αλλά και host του World Barista Championship 2018. Περίπου 11.000 επαγγελματίες από όλη την Ευρώπη αλλά και όλο τον κόσμο έδωσαν το παρόν, σημειώνοντας αριθμούς-ρεκόρ για την εκδήλωση.

Η ομάδα της Roasters Kolektiva όχι μόνο παρευρέθηκε, αλλά παρουσίασε την δουλειά της στο κοινό της έκθεσης, έχοντας την ευκαιρία να συνομιλήσει με λάτρεις του καφέ από όλον τον κόσμο. Λειτουργώντας ένα brew bar στο περίπτερο της Sinter Cafe, η Kolektiva ανέλαβε στις 21/6 την παρουσίαση καφέδων από την Herbazu της Costa Rica, ψημένοι από τους ίδιους. Η παρουσίαση ολοκληρώθηκε με την εμφάνιση του ίδιου του καλλιεργητή του καφέ, κ. Antonio Barrantes, από την Cafetalera Herbazu όπου μαζί με την ομάδα μας ταξίδεψαν το κοινό σε μοναδικά αρώματα της Κεντρικής Αμερικής.

World Barista Championship 2018

Με επιτυχία διεξήχθη το φετινό World Barista Championship στα πλαίσια της World of Coffee 2018. Η Agnieszka Rojewska της Πολωνίας, βετεράνος σε διαγωνισμούς και πρωταθλήματα, κέρδισε φέτος το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, αφήνοντας πίσω της περισσότερους από 55 baristas, για να γίνει η πρώτη γυναίκα που κέρδισε ποτέ αυτόν τον τίτλο. Με μία εξαιρετική παρουσία όμως, ο Έλληνας Μιχάλης Κατσιαβός κέρδισε τις εντυπώσεις και ήρθε τέταρτος στην κατάταξη, κερδίζοντας άξια μια θέση στους 6 καλύτερους του κόσμου.

No Comments

Post a Comment